Loteria de vaccinare are duminică prima extragere. Ghidul participantului

Loteria de vaccinare are duminică prima extragere. Ghidul participantului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ghidul pentru participarea la „Loteria de vaccinare” a fost publicat în Monitorul Oficial, iar prima extragere are loc duminică, 3 octombrie. Înscrierea are loc de vineri și se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului.

Primul pas pentru înscrierea la „Loteria de vaccinare” se face prin accesarea site-ului https://certificat-covid.gov.ro, prin autentificarea cu adresa de e-mail, după care veţi primi un link de autentificare. Următorul pas constă în identificarea certificatului de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie. Persoanele care vor să participe la extragere trebuie să fie de acord cu „regulamentul şi condiţiile de participare” şi cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătăţii, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe cel al Companiei Naționale Loteria Română. După apăsarea pe butonul „Participă la Loteria de vaccinare”, sunteţi oficial înscrişi în cursa pentru premii, potrivit hotnews.ro.

Persoana va primi un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicaţie. Înscrierea porneşte cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, şi continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv, până la data de 31.12.2021, ora 12,00. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Extragerea va fi făcută de către Loteria Română. Extragerile se vor efectua cu urna TOPAZE de șapte cifre, ceea ce va permite extragerea unui număr din intervalul 1-9.999.999. Introducerea bilelor în urnă se va efectua în funcţie de numărul participanţilor înscrişi pentru extragerea respectivă, astfel încât extragerea se va realiza pornind de la cifra unităţilor la cifra milioanelor, după caz, pentru a fi respectat numărul maxim de participanţi pentru fiecare extragere în parte.

Premiile constau în sume în bani

La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 de lei, după cum urmează: 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + un premiu mare săptămânal); trei premii lunare (câte un premiu în ultima săptămână a fiecărei luni); două premii la finalul Loteriei Programului naţional de vaccinare. Numerele ieșite la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câştigătoare ale premiului de 1.000.000 de lei şi ale premiului de 500.000 de lei, care vor avea loc în data de 31 decembrie 2021. Fiecare participant la Loteria de vaccinare va avea patru şanse de câştig, respectiv, posibilitatea de a câştiga patru premii: un premiu în valoare de 10.000 de lei sau de 100.000 de lei, un premiu de 300.000 de lei, un premiu de 500.000 de lei şi premiul cel mare, în valoare de 1.000.000 de lei.

Citit 2852 ori Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.