Eroare recunoscută la Kaufland-ul din Micro 21

Eroare recunoscută la Kaufland-ul din Micro 21
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

„Odiseea” diferențelor de preț descoperite de cumpărători la produsele din supermarketuri continuă cu un nou episod. După ce a făcut cumpărături la magazinul Kaufland din Micro 21, gălățeanul Valeriu Luchian ne-a scris următoarele: „Vreau să vă semnalez o practică incorectă sau doar o incompetență a angajaților Kaufland. Marți, 28.09.2021, am cumpărat o caserolă cu kiwi al cărei preț era contradictoriu: prețul de pe site era 6,22 lei și cel din revista săptămânală, 8,99 lei. Nu este vorba de câțiva lei, ci de faptul că astfel de neconcordanțe au avut loc de multe ori și, lucrul ce mi se pare cel mai grav și care m-a determinat să vă scriu, de fiecare dată am semnalat pe contul lor de Facebook, dar postarea a fost ștearsă după câteva ore. Dincolo de reclamele îmbietoare, ceva nu merge bine în <spatele gardului>”.

Valeriu Luchian ne-a arătat și răspunsul primit de la Centrul Relații Clienți Kaufland, în care se preciza că a fost vorba despre o „eroare umană”: „Din păcate, dintr-o eroare umană, în revistă prețul a fost de 8,99 lei pe kg, iar pe site a fost administrat cu o reducere de 30 la sută din prețul deja redus, adică 6,22 lei”.

Biroul de presă Kaufland România a răspuns la solicitarea „Vieții libere”, ideea mesajului fiind aproape identică. Spunem „aproape”, pentru că în răspunsul primit de noi este menționată o „eroare tehnică”, și nu „umană”: „Potrivit informațiilor transmise de colegii noștri care au investigat situația, contradicția dintre prețul de la raft și cel afișat online a fost cauzată de o eroare tehnică. Costul corect este cel afișat la raft, în magazin. Este, totodată, prețul pe care trebuie să îl aplicăm, din punct de vedere legal”.

Între o eroare tehnică și una umană există, totuși, o mare diferență, dar nu mai stăm acum să despicăm firul în patru. Contează însă faptul că eroarea a fost asumată de către reprezentanții magazinului în cauză.

Citit 6685 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.