Lansarea volumului "Șahiștii. Povestiri"

Lansarea volumului "Șahiștii. Povestiri"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ionuț Iamandi va lansa astăzi, 14 octombrie 2021, de la ora 14,00, la Biblioteca Județeană "V. A. Urechia", volumul "Șahiștii. Povestiri", apărut la Editura Eikon. Ionuț Iamandi este gălățean, fost membru al echipei de juniori a Clubului de șah "Oțelul Galați". Este jurnalist și scriitor. În trecut, a fost corespondent al BBC World Service la Bucureşti și Londra și a publicat numeroase articole în cotidianul "Adevărul", dar și în revistele "Dilema Veche", "Historia" și "Pallas Athena". Ionuț Iamandi a publicat volumele "Săptămâni interioare. Jurnal de coronavirus (2020)" și "Anul electoral 1946. PCR în campanie la radio (2019)". Evenimentul va avea loc în Sala "Mihai Eminescu", cu respectarea tuturor măsurilor de protecție impuse în pandemie.

Citit 498 ori Ultima modificare Joi, 14 Octombrie 2021 19:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro