Război de gherilă pe Bălcescu

Război de gherilă pe Bălcescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Au zburat bolovani şi probabil s-au îndoit spinări sub greutatea  bâtelor * S-au făcut şi sesizări prin 112 privind eventuale focuri de armă * O maşină abandonată şi alte două căutate de poliţişti * La spital au ajuns mai mulţi bărbaţi de categorie grea, dintre care unii prezentau semne de violenţă * Unul a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat *

A început brusc şi a lăsat în urmă bolovani rostogoliţi pe şosea, urme de lemn sfărâmat pe carosabil, un geam spart şi mai mulţi bărbaţi agresaţi!

Vorbim despre scandalul care a tulburat ieri liniştea de pe strada Bălcescu, vizavi de cofetăria Chip şi Dale. Protagonişti au fost mai mulţi bărbaţi, care nu mai erau de găsit în momentul în care Ambulanţa a ajuns la faţa locului.

„Am fost sesizaţi prima dată în jurul orei 14.30, când am fost anunţaţi de altercaţie. Un al doilea apel ne sesiza faptul că în zonă se trag focuri de armă. Atunci când echipajul nostru a ajuns la faţa locului n-a găsit nicio victimă”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

În scurt timp, la locul incidentului se deplasaseră mai multe echipaje ale Poliţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici, la faţa locului a fost găsită o maşină abandonată, iar la ieşirea din oraş se organizaseră filtre pentru identificarea altor două autovehicule. Poliţia nu a confirmat că s-au tras focuri de armă în tipul altercaţiei.

Oricum, bărbaţii care ajunseseră ieri după-amiază, cu o maşină particulară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi pentru a solicita îngrijiri medicale, erau însoţiţi de poliţişti.

Pacientul căruia medicii i-au acordat îngrijiri nu era împuşcat, ci bătut şi nu a rămas internat.

Concluzie: scandalul a durat puţin şi nu s-au înregistrat victime în rândul gălăţenilor aflaţi în trecere prin zonă.

Totuşi, faptul că astfel de minirăzboaie izbucnesc, în miezul zilei, în zone dintre cele mai circulate, nu poate decât să ne dea fiori.

Citit 2609 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.