De ce s-a dat lupta de pe Bălcescu?

De ce s-a dat lupta de pe Bălcescu?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ce s-a iscat bătălia de pe Bălcescu care a tulburat liniştea oraşului miercuri la prânz? Se pare că de la o banală altercaţie în trafic, spun oamenii legii.

Chiar s-a tras!

„Este adevărat că în timpul evenimentelor s-a tras cu o armă cu gaze sau bile de cauciuc – urmează să se stabilească prin expertiza specifică”.

„Patru dintre bărbaţii implicaţi în conflict au fost identificaţi de poliţişti şi sunt acum audiaţi. Urmează să fie identificaţi şi alţi participanţi la incident”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici.

Gălăţenii cei aspri la mânie

Oricum am pune problema, Galaţiul s-a schimbat după ziua de miercuri. Dacă n-a fost vorba despre o altercaţie provocată de trafic, ci despre un conflict mai serios, înseamnă că vorbim deja despre zone şi persoane în preajma cărora n-aţi vrea să vă apuce nici măcar miezul zilei, ca să nu mai vorbim de noapte!

Dacă, pe de altă parte, este vorba despre tranşarea unor neînţelegeri rutiere, ce siguranţă mai avem noii gălăţenii de talie medie şi fără măiestrie războinică,  în faţă unor concetăţeni chiar atât de aspri la mânie?

Citit 1816 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.