Dorințele cetățenilor legate de modernizări

Dorințele cetățenilor legate de modernizări
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În urma anunțului legat de modernizările din cartierele Micro 38 și Micro 39 A, B și C, câțiva locuitori ai cartierelor, întrebați ce așteptări au sau ce și-ar dori să se construiască, și-au exprimat anumite dorințe legate de viitoarele îmbunătățiri. O mămică în vârstă de 40 de ani s-a plâns de lipsa spațiilor de joacă pentru copii, menționând că renovarea parcurilor existente și construirea altora în cartier ar fi minunate pentru micuții care vor să se recreeze. Lipsa locurilor de parcare din cauza garajelor ar fi o problemă mult discutată de cetățeni, care urmează să se rezolve, cel puțin parțial, în urma modernizărilor, însă șoferii spun că își doresc mai multe parcări special amenajate. Vârstnicii și-au exprimat și ei dorințele, principalul aspect fiind lipsa spațiilor de odihnă, motiv pentru care își doresc amplasarea mai multor bănci pe aleile din aceste cartiere.

Citit 1156 ori Ultima modificare Luni, 15 Noiembrie 2021 01:04

2 comentarii

 • postat de Munteanu Licâ
  Luni, 15 Noiembrie 2021 11:57
  79.114.162.***
  La întrările în localitatea Măciseni dinspreTg. Bujor și dinspre Tecuci sunt șanțuri pline de gunoaie și buruieni, vegetație tăiată și lăsată de izbeliște etc, iar cei de la comună și mai ales județ, nu văd acest disconfort, unde ar fi trebuit de fapt să fie rigole dalate așa cam peste tot in comunele județului. Mai așteptăm?
  3
  2
  Raportează
 • postat de ELLA
  Luni, 15 Noiembrie 2021 10:24
  89.136.186.***
  DA,SA FIE MAI MULTE BANCI CA SA FIE OCUPATE TOT TIMPUL DE GASTI DE CARTIER.AR TREBUI SA VEDEM MAI MULTE CONTROALE DIN PARTEA POLITIEI COMUNITARE PRINTRE BLOCURI.
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.