A fost prins șoferul fugar din Piața Centrală

A fost prins șoferul fugar din Piața Centrală
Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

UPDATE ora 14.00. În urmă cu puțin timp, a fost identificat conducătorul autoturismului care a lovit copilul pe trecerea de pietoni. Acesta este minor, are 16 ani și este domiciliat în Municipiul Galați.

Se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, dar și pentru conducere fără permis, având în vedere vârsta autorului. Acesta a fost dus la poliție, pentru audieri.


UPDATE, sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Șoferul care a accidentat un copil în Piața Centrală nu a fost prins. Mașina, găsită abandonată * Polițiștii sunt încă pe urmele conducătorului auto care vineri seară a lovit un copil de 11 ani pe o trecere de pietoni de pe strada Traian, după care a fugit. Minorul a suferit numeroase leziuni și a fost dus de SMURD la Spitalul de Pediatrie.

Polițiștii au stabilit ca autoturismul implicat se deplasa dinspre strada Brăilei spre Basarabiei și au reușit să identifice numărul și marca mașinii. Aceasta a fost, de altfel, găsită abandonată pe o stradă de pe raza municipiului.

La această oră se continuă cercetările pentru identificarea celui care se afla la volan. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Accident în Piața Centrală. Poliția caută un șofer care a fugit după ce a lovit un copil pe trecerea de pietoni * Poliția este în alertă în urma unui eveniment rutier petrecut în urmă cu puțin timp în zona Pieței Centrale. Un copil de 11 ani a fost lovit de o mașină în timp ce ar fi traversat strada, în zona unde întoarce tramvaiul. După ce l-ar fi acroșat, șoferul autoturismului și-ar fi continuat drumul, în ciuda faptului că minorul a fost rănit. La fața locului au ajuns un echipaj al ambulanței și poliția rutieră. Agenții fac cercetări pentru identificarea mașinii implicate în accident și depistarea șoferului fugar, umând ca medicii să evalueze starea copilului rănit și să decidă dacă îl vor transporta la spital. Vom reveni cu amănunte. 

Citit 8447 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021 20:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.