Surâsul copiilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Autocare pentru şcoala din Valea Nucarilor: Liga Românilor din Italia, în colaborare cu Ordinul cavalerilor Sfântului Ioan de la Ierusalim şi a grupului Dac din Torino, a donat două autocare pentru transportul elevilor şcolii publice din localitatea Valea Nucarilor, judeţul Tulcea.

* Un jurnalist italian scrie despre tortura comunistă: Tortura anilor `50 din închisoarea de la Piteşti este prezentată de jurnalistul Dario Fertilio în cartea „Muzică pentru lupi”.

* Festivalul de Film de la Tokyo: Pelicula românească „Îngerul necesar” (2007), în regia lui Gheorghe Preda, va fi difuzată săptămâna viitoare în cadrul Festivalului de Film European de la Tokyo, ediţia 2010.

* Tot festival şi la Edinburgh: Lungmetrajele „Eu când vreau să fluier, fluier”, de Florin Şerban, şi „Poliţist, adjectiv”, de Corneliu Porumboiu şi scurtmetrajul „Colivia”, de Adrian Sitaru, au fost selectate la Festivalul Internaţional de Film de la Edinburgh, care se desfăşoară între 16 şi 27 iunie.

* Fotografii din Maramureş, la Gent: Asociaţia socio-culturală belgiano-română non-profit Mioriţa din Antwerpen a organizat în perioada 13 mai - 10 octombrie, la Galeria Pont & Plas din Gent, expoziţia de fotografie „Inventory” - Sven Lambin.

* Spectacol românesc dedicat copiilor în Italia: Asociaţia „Aripi de Lumină” organizează, sub patronajul Primăriei din Chieri şi a bisericii ortodoxe române din Chieri, duminică, 13 iunie, la ora 13:30, un spectacol pentru copii intitulat „Il Sorriso dei Bambini” („Surâsul copiilor”).

Citit 987 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.