Gala premianţilor concursului „Eu şi prietenul meu cel mai bun”

Gala premianţilor concursului „Eu şi prietenul meu cel mai bun”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un start grozav pentru o vacanţă pe cinste * Generozitate: campioana de pe locul I, Laura Stoica, şi-a donat 100 de lei din premiu pentru medicamentele de care are nevoie Crina-Teodora Tipuriţă, vicecampioana concursului on-line „Eu şi prietenul meu cel mai bun” * Felicitări tuturor concurenţilor şi poftă mare la tort! *

Un tort atât de proaspăt şi de delicios încât să ţi se topească în gură, o sumă de bani (mai mică sau mai mare), oferită de Fundaţia ROLDA, şi o diplomă care îţi certifică fără echivoc cine este cel mai bun prieten al tău. Clar, nu există alt start mai bun în lunga vacanţă de vară!

Pot depune mărturie în acest sens cei patru câştigători ai concursului on-line „Eu şi prietenul meu cel mai bun”, organizat de Fundaţia ROLDA şi Cuky’s în colaborare cu ziarul „Viaţa liberă”. Campionii, pentru că noi aşa îi considerăm pe toţi, şi-au ridicat ieri premiile de la sediul redacţiei.

Prieteni fără cuvinte

Fundaţia ROLDA care a oferit premiile în bani la concursul on-line „Eu şi prietenul meu cel mai bun” s-a ţinut de promisiunea făcută la începutul concursului: în iunie câştigi cu prietenul tău necuvântător!

Cea mai mică dintre învingătoarele prezente, Delia Gabriela Nedelcu de 6 anişori – câştigătoarea menţiunii în valoare de 50 de lei şi a unui tort marca Cuky’s - ne-a asigurat că prietenii ei cei mai buni sunt Lyla şi Roky, cei doi porcuşori de Guineea cu care a şi obţinut cele aproape 5000 de puncte valide.

Micuţa câştigătoare a promis că o parte din bănuţii câştigaţi vor fi cheltuiţi pe mâncarea celor doi cobai. Dar dacă se răzgândeşte, sigur Lyla şi Roky, ca doi prieteni buni ce sunt, nu se vor supăra!

Nicoleta Bordea, de 11 ani, ocupanta locului al III-lea pe podiumul de concurs are o relaţie grozavă de prietenie cu căţelul mătuşii sale. Mai bună dovadă decât două dintre cele trei fotografii care i-au adus peste 6.000 de puncte, premiul în valoare de 100 de lei şi un tort marca Cuky’s nu găsiţi!

Crina Teodora Tipuriţă, în vârstă de numai 8 luni, l-a trimis pe bunicul să-i ridice premiul al II-lea în valoare de 200 de lei şi deliciosul tort de la Cuky’s.

Crina-Teodora are o grămadă de prieteni cu patru picioare şi blăniţă, după cum se poate vedea în cele trei fotografii care au acumulat 8.064 de puncte valabile.

Lecţie de învingătoare

Bunicul Crinei ne-a mărturisit că va mai adăuga la suma oferită de Fundaţia ROLDA 70 de lei necesari pentru un vaccin. A fost de ajuns pentru ca tatăl premiantei de pe locul I, Laura Stoica, să reacţioneze plin de generozitate.

S-a înţeles din priviri cu fiica sa, Laura, şi a insistat până l-a convins pe bunicul Crinei-Teodora să accepte 100 de lei din premiul în valoare de 300 de lei oferit fetiţei sale.

Emoţionat, bunicul a încercat să refuze emoţionantul gest de solidaritate, dar până la urmă a acceptat donaţia oferită cu atât de multă naturaleţe.

„Nu am concurat pentru bani. E vorba de medicamente pentru un copil. Ne face plăcere să putem ajuta”, ne-a mărturisit dl Constantin Stoica, tatăl Laurei.

Concurenta care poartă numele regretatei soliste de muzică uşoară, Laura, se va bucura în vacanţă de restul de 200 de lei şi va împărţi cu familia deliciosul tort de la Cuky’s.

O porţie mare de dulce va trebui să-i revină fratelui ei, care şi-a convins prietenii de pe messenger şi pe prietenii acestora, să-i acorde Laurei peste 9.000 de puncte, număr de-a dreptul record.

Nu e de mirare că are atât de mulţi şi de fideli prieteni când familia Stoica ştie ce înseamnă adevărata caritate!

Îi felicităm încă o dată pe câştigători şi le mulţumim campioanei la voturi Laura Stoica şi tatălui său pentru gestul impresionant de a renunţa la o parte din bani de premiu pentru medicamentele Crinei-Teodora Tipuriţă.

Gânduri bune tuturor participanţilor la concurs!

Citit 2475 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.