Manifestări dedicate Unirii Principatelor. PROGRAM

Manifestări dedicate Unirii Principatelor. PROGRAM
Foto-arhivă
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Luni, 24 ianuarie 2022, pentru a doua oară în condiții de pandemie, vor avea loc manifestările dedicate Unirii Principatelor Române. Conform Instituției Prefectului, acestea vor debuta la ora 12,00 cu un Te Deum pentru domnitorul Alexandru Ioan Cuza și mama sa, ce va avea loc, timp de o jumătate de oră, la Biserica Vovidenia, unde a fost înhumată inițial doamna Sultana Cuza.

Ulterior, de la ora 13,00, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza vor avea loc: întâmpinarea oficialităților, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat al României, un moment istoric susținut de artiștii Centrului Cultural “Dunărea de Jos”, precum și o depunere de buchete de flori.

În mod evident, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire a transmiterii virusului SARS-CoV-2, conform legislației în vigoare.

În plus, Primăria Municipiului Galați precizează că restricțiile de trafic deja anunțate se vor aplica în intervalul orar 13,30-14,30. Reamintim că traficul va fi restricționat pe strada Domnească, segmentul cuprins între străzile V. Alecsandri și Cezar, dar și pe strada D. Bolintineanu, pe segmentul cuprins între străzile Domnească și Științei.

Citit 2335 ori Ultima modificare Duminică, 23 Ianuarie 2022 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.