Pulpe de pui cu salmonella, retrase din magazinele Metro

Pulpe de pui cu salmonella, retrase din magazinele Metro
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a retras de la comercializare pulpe de pui aflate la vânzare în magazinele Metro din țară, inclusiv la Galați, din cauza prezenței "Salmonella enteritidis". Este vorba, mai exact, de pulpe pui superioare cu spate, producător Superdrob SA, cod de bare: 5903368004770, lot/data expirare: 14221, 14421/23.10.2022.

"În cazul în care ați cumpărat produsul menționat, să nu îl consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash&Carry Romania SRL până pe 4 februarie 2022, urmând să primiți contravaloarea acestuia", au transmis reprezentanții ANSVSA.

Contactat telefonic de cotidianul nostru, medicul Ștefan Vasile, directorul DSVSA Galați, ne-a explicat că această alertă are ca urmare, în plus, retragerea produsului de la raft, dar și neutralizarea acestuia.

Salmonella poate provoca grave afecţiuni stomacale sau intestinale. Produsul retras a fost comercializat în mai multe magazine Metro din Bucureşti, Constanţa, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş.

Citit 1439 ori Ultima modificare Marți, 25 Ianuarie 2022 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.