Gălăţenii au mâncat bătaie pe pâine!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă vi s-a părut că tocmai aţi supravieţuit unui weekend liniştit, mai gândiţi-vă odată! Au fost şi destui gălăţeni din oraş şi judeţ care şi-au sărit unii altora la gât cu aceiaşi ciudă care a ajuns să ne caracterizeze la fiecare sfârşit de săptămână.

Spre exemplu, un bărbat de 55 de ani din oraş a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral. Motivul: descărcarea unei sarcini nervoase a unui alt agitat. Şi o femeie de 71 de ani din Rediu „a furat-o”, ajungând în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

Vi se pare o vârstă prea înaintată pentru astfel de aventuri? Nu tocmai: un bărbat cu 10 ani mai în vârstă a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală şi alte afecţiuni din sfera ORL, tot după ce a încasat câteva lovituri.

Au mai luat bătaie un bărbat de 30 de ani din Slobozia, dar şi unul de 46 de ani din Costache Negri. Recunoaştem că afirmând că au mâncat bătaie le-am putea face unora  dintre pacienţi o nedreptate: nu i-am văzut pe agresori, care ar putea la o adică să fi ieşit şi mai şifonaţi din conflictul cu internaţii.

Le dorim tuturor scandalagiilor recuperare grabnică! Ca mâine vine weekendul şi trebuie să fie din nou în formă maximă.

Citit 1323 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.