Nicio şansă la Elice

Nicio şansă la Elice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările de remediere a avariei de la Elice se vor finaliza complet „probabil la mijlocul săptămânii viitoare”, a anticipat viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

„Se va acoperi şi şanţul, dar numai cu pământ, nu se va asfalta, deoarece urmează să se facă o nouă săpătură, de această dată, legată de lucrările ISPA, realizate de firma Yapi”, a spus viceprimarul.

„Din acest motiv nu se va permite reluarea circulaţiei rutiere pe drumul normal, rămânând în continuare pe sistemul actual”, a mai explicat vicele.

Întrebat când ar putea începe şi când se vor termina lucrările realizate de firma turcească, Ciumacenco a răspuns, vizibil dezamăgit, „cu Yapi nu poţi da nici un fel de termen exact…”.

Reamintim că la finele acestei luni se împlinesc patru luni şi jumătate de când s-a produs avaria de la Elice, sufocând şi mai mult traficul rutier şi aşa afectat de lucrările ISPA din oraş…

Produsă la jumătatea lunii februarie, avaria a avut, de-a lungul timpului, mai multe termene de finalizare, ultimul fiind chiar jumătatea acestei luni…

Citit 1211 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.