Când nu e cap, vai de roţi!

Când nu e cap, vai de roţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ceea ce vedeţi în imaginea alăturată se potriveşte povestirii cu „responsabilitatea pentru accidentele provocate în trafic aparţine administratorului drumului”.

Şi cum groapa de canalizare neacoperită se află pe strada Domnească, exact la Parfumul Teilor, în municipiul Galaţi, Primăria municipiului Galaţi este responsabilă. Pentru cine crede că ne era greu, nouă, celor de la „Viaţa liberă”, să punem capacul greu, de metal, peste gura de canalizare, iată o informaţie: gura de canalizare trebuie reparată, în caz contrar, o maşină în viteză s-ar putea avaria grav dacă ar atinge „proiectilul” de  metal.

În plus, capacul se poate transforma oricând în OZN (obiect zburător neidentificat) aruncat, Doamne fereşte!, spre capul vreunui trecător. Deşi gura de canalizare este defectă încă de la începutul acestui an, timp în care, pe Domnească, au trecut cel puţin două echipe de drumari cu asfaltul fierbinte, plus zeci de maşini de la Primărie, nimeni nu a sesizat pericolul care pândeşte lângă bordură.

Acum, că am tras un semnal de alarmă, ne pregătim să numărăm minutele în care se va interveni. 

Citit 1211 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.