Familia Tăbuș și Ansamblul “Dor de tei” din Galaţi au jucat cu foc la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Familia Tăbuș și Ansamblul “Dor de tei” din Galaţi au jucat cu foc la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

„Românii au talent” a început în forţă, vineri seara, datorită gălăţenilor. Familia Tăbuş şi Ansamblul „Dor de Tei” din Galaţi au jucat cu foc pe scena Pro Tv. „Asta a fost tot? Mai voiam!”, le-a strigat, de la masa juriului, actorul Mihai Bobonete, în vreme ce o sală întreagă, ridicată în picioare, îi aplauda pe gălăţeni. Însă cel care a dat şi mai mult farmec momentului gălăţean a fost Rareş Tăbuş, în vârstă de şase ani.

“Eu sunt Rareş dansatorul/ Vă cânt să vă treacă dorul/ Uite-aşa cum mă vedeţi/ Eu fac cât zece băieţi/ Şi-s mândru că sunt prezent/ la Românii au talent!”. Mai frumoasă prezentare nici că se putea pentru un flăcău atât de talentat de la Dunărea de Jos. După ce a dovedit că ştie să cânte la fluier, Rareş Tăbuş a pus la încercare scândurile scenei, jucând cu foc alături de părinţii lui, Diana şi Virgil Tăbuş. Dar unde-s trei, e loc de mai mulţi, aşa că Ansamblul „Dor de Tei” a umplut scena, dansând aşa cum numai la Galaţi se poate.

Cu siguranţă numele familiei Tăbuş le este cunoscut gălăţenilor care iubesc dansul popular şi nu numai.

„Soţia a venit cu o idee senzaţională. Hai să ieşi să dansăm în stradă câteva jocuri populare. Şi am organizat primul flashmob, cred, din România, în 2012. S-au adunat vreo 200-300 de persoane pe Faleza Dunării. Iar după acel prim flashmob, care a fost un succes, ne-am hotărât să facem cursuri de iniţiere în dans popular românesc. Am reuşit să înfiinţăm Ansamblul Dor de Tei, un ansamblu de amatori. Unii sunt ingineri geodezi, unii sunt profesori, alţi sunt angajaţi ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Apărării, contabili, asistenţi şi chiar antreprenori”, a povestit Virgil Tăbuş.

Soţii Tăbuş se mândresc că țin în viață dansul popular. Rareș, băiatul cel mare al familiei, a început să danseze la vârsta de doi ani, inspirat de ce vedea în casă. De jumătate de an, a început să cânte la fluier. Mezinul familiei Tăbuș are doi ani și cu siguranţă o să-i sfârâie picioruşele pe ritmuri populare româneşti!

Ce-ar mai fi de spus? Ah, că pe familia Tăbuş şi Ansamblul „Dor de Tei” au primit patru DA-uri la „Românii au talent” şi s-au calificat în etapa următoare! 

Iată cum au jucat familia Tăbuș și Ansamblul “Dor de tei”

Citit 4696 ori Ultima modificare Duminică, 24 Aprilie 2022 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.