ANOSR cheamă studenţii la Galaţi

ANOSR cheamă studenţii la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) mobilizează studenţi din toată ţara la Galaţi, pentru a ajuta la ridicarea digului de 4,5 kilometri, menit să protejeze cartierul Valea Oraşului de apele crescute ale Dunării.

„ANOSR a început mobilizarea studenţilor din toată ţara în această dimineaţă (ieri dimineaţă, n.r.). Aceştia vor participa la acţiunile de construire a digului şi se vor afla în sprijinul autorităţilor locale pentru orice fel de ajutor”, se arată într-un comunicat remis presei ieri şi semnat de preşedintele ANOSR, Cezar Mihai Hâj.

Conform aceleiaşi surse, o parte dintre studenţii care s-au oferit voluntari au plecat încă de luni spre Galaţi, iar alţii sunt aşteptaţi în cursul zilei de astăzi.

„Ştim că timpul este foarte preţios şi este necesară o mobilizare urgentă. Astfel, studenţii vor pleca spre Galaţi începând de astăzi (luni, 5 iulie), continuând cu dimineaţa zilei de marţi”, se mai arată în comunicatul de presă al ANOSR.

La Galaţi se află deja militari, jandarmi şi lucrători ISU din Bucureşti şi din judeţele Argeş, Dolj şi Prahova, pe lângă cei din judeţul nostru. Forţelor MAI şi MApN li s-au alăturat voluntari din Mureş.

Citit 941 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.