Gălăţenii ştiu să zboare

Gălăţenii ştiu să zboare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În mai puţin de un an, trei gălăţeni au căzut de la balcoane sau de pe bloc şi au scăpat de moarte ca prin urechile acului * Ultimul caz miraculos: ieri, la orele prânzului, în Micro 20 *

Marţi, în jurul orei 12, un gălăţean care avea niscai treabă pe acoperişurile unor blocuri din Micro 20 şi-a văzut moartea cu ochii. Omul a încercat să sară de pe acoperişul unui bloc pe altul şi, mare ghinion!, nu i-a ieşit. S-a prăbuşit  în gol, prin tronson şi a izbit asfaltul. Nu, n-a murit, dar şi-a rupt ambele picioare.

„Pacientul prezenta o fractură deschisă la nivelul gambei drepte şi o altă fractură la gamba stângă. A fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, unde a fost preluat de medici şi supus, înainte de toate, unor investigaţii amănunţite”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.  

Ei bine, se pare că gălăţenii ştiu să zboare. Anul trecut, o copilă de 7 ani a căzut sau a sărit (nu se ştia cu precizie!) de la etajul 3 al blocului în care locuia şi a aterizat într-o grădină, vie şi nevătămată.

Tot în urmă cu aproape un an, un gălăţean beat criţă, în vârstă de 50 de ani şi care locuieşte în Micro 16, a căzut bolovan de la etajul 4, în urma unei tentative de a coborî de pe acoperişul blocului în balconul său de la etajul IV. S-a ales doar cu câteva vânătăi.

Înainte să vă întindeţi aripile, amintiţi-vă însă că aceste incidente, chiar dacă dese, pot fi catalogate drept miracole. În cele mai multe cazuri, cine cade de la etajul 4 se alege cu un sejur all inclusive la loc cu verdeaţă, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin.

Citit 929 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.