Bani din fondul de rezervă al oraşului pentru strada Oltului
Foto: Marian Calestru

Bani din fondul de rezervă al oraşului pentru strada Oltului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Pentru executarea în regim de urgenţă a lucrărilor de remediere pe strada Oltului, este necesară alocarea fondurilor necesare, prin rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului pe 2022. Un astfel de proiect de hotărâre a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Local şi supus votului aleşilor.

Conform documentelor, se retrage din fondul de rezervă al bugetului local suma de 1.620.000 de lei pentru realizarea obiectivului „Punere în siguranţă a străzii Oltului, tronson cuprins între străzile Jiului şi Argeşului”.

Alocarea s-a impus ca urmare a hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, cu privire la măsurile care trebuie aplicate în urma accidentului de teren de pe strada Oltului „Se vor efectua în regim de urgenţă lucrările de remediere a tunelului tehnic al reţelelor de apă şi canalizare, cât şi a carosabilului zonei afectate din strada Oltului, pe tronsonul cuprins între Jiului şi Argeşului”, prevede hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Rămâne de văzut cine va executa aceste lucrări.

Citit 1401 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2022 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.