Unde se întrerupe curentul în perioada 30 mai - 3 iunie

Unde se întrerupe curentul în perioada 30 mai - 3 iunie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Compania Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Sucursala Galați anunță întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 30 mai - 3 iunie, în mai multe localități din județ.

Luni, 30 mai, timp de șapte ore, începând de la 8,30, vor rămâne fără curent satele Corcioveni, Berheci și zona centrală din Foltești. Timp de numai o oră, tot de la 8,30, alimentarea va fi întreruptă în Berești, în zona Profi, fosta Cooperativă Victoria, Primărie, Liceu, str. Trandafirilor.

Marți, 31 mai, curentul se va „lua”, pentru patru ore, în Tulucești (la Grădina zoologică și herghelia din Pădurea Gârboavele, la fermele Părinți 1, 2, Agrogal și în cartierul nou dintre drumul Cucii și strada Pădurii) și, pentru șapte ore, în satul Foltești, în zona Primărie, DJ și în spatele Gării.

Miercuri, 1 iunie, nu va fi curent în satul Gohor (8,30 – 15,30).

Joi, 2 iunie, alimentarea va fi întreruptă în Foltești (centru, 8,30 – 15,30) și în localitățile Vădeni (9,00 – 15,00) și Cavadinești (zona SMA și CAP, 9,00 – 15,00).

Vineri, 3 iunie, nu va fi curent electric, între 8,30 și 15,30, în Foltești, în zona Gării spre Centru și în zona Primărie, DJ și în spatele Gării.

Citit 4846 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 00:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro