Satul gălățean unde lumina se oprește zilnic

Satul gălățean unde lumina se oprește zilnic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru locuitorii satului Foltești, din comuna gălățeană cu același nume, weekendul este, probabil, un motiv în plus de sărbătoare, pentru că sâmbăta și duminica sunt singurele zile ale săptămânii în care nu se întrerupe lumina în diferite zone ale localității. În rest, ziua și... heblul!

Lucrările anunțate de Distribuție Energie Electrică România – sucursala Galați în această săptămână, cu întreruperi programate în mai multe localități, au din nou Folteștiul ca „victimă” preferată. După șapte ore de întrerupere luni, urmează alte șapte ore marți, 7 iunie (zona din spatele SMA), șapte ore miercuri (ieșirea spre Oancea), șapte ore joi (centrul satului) și încă șapte ore vineri (zona de vest a localității).

În alte localități, mai răruț, că-i mai drăguț. Marți, se oprește curentul în Bucești (opt ore) și în Tulucești (șase ore, zona DN 26), miercuri în Umbrărești (opt ore) și Smârdan (tot opt ore, zona Primăriei, a școlii și a stadionului), joi în satele Vădeni și Cavadinești (câte șase ore), iar vineri în tot satul Siliștea (comuna Umbrărești).

Săptămâna viitoare, de marți până vineri, „revine” Folteștiul.

Citit 1643 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2022 06:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.