Mai repede peste Prut

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Permisul de mic trafic de frontieră obţinut mai uşor: Consulatele generale ale României de la Cahul şi Bălţi au posibilitatea să verifice veridicitatea documentelor solicitanţilor pentru permisele de mic trafic de frontieră în câteva secunde, în regim on-line şi gratuit, susţine conducerea Ministerului Tehnologiilor Informaţionale de la Chişinau.

* În ajutorul sinistraţilor: Anglia - Parohia ortodoxă română „Sfântul Apostol Andrei” din Birmingham-West Midlands se alătură celorlalte parohii ortodoxe române din ţară şi din diaspora organizând duminică, 18 iulie, o colectă de bani în vederea ajutorării sinistraţilor de pe ambele maluri ale Prutului, afectaţi de inundaţiile de mari proporţii din ultimele săptămâni. Canada - Biserica ortodoxă română „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Toronto face apel la credincioşii săi să vină în ajutorul victimelor inundaţiilor din România.

* Aeroportul din Torino, temporar închis: De vineri, 16 iulie, de la ora 21.00, şi până luni, 19 iulie, la ora 12.00, aeroportul internaţional din Torino, „Sandro Pertini” va fi închis pentru lucrări de întreţinere.

* Teatrul Luni la un festival în New York: Spectacolul „Concreţii”, o producţie a Teatrului Luni de la Green Hours în regia lui Alexandru Mihăescu, va fi prezent în perioada 14-18 iulie la festivalul de teatru experiemental „undergroundzero”, la New York.

Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.