Casă pentru trei copii orfani de mamă
Foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Casă pentru trei copii orfani de mamă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Prin ajutorul preoților și al credincioșilor din Brăhășești, trei copii dintr-o familie nevoiașă au fost ajutați să treacă mai ușor peste marea suferință prin care au trecut după ce, la începutul acestui an, și-au pierdut mama în urma unei boli necruțătoare. Întrucât cei trei copii, două fete şi un băiat, locuiau împreună cu tatăl lor într-o casă din paiantă, foarte degradată, preotul din comunitate a reuşit cu sprijinul credincioșilor din zonă să se mobilizeze şi să construiască o nouă casă pentru această familie greu încercată.

Casa a fost construită în întregime în câteva luni de zile, aceasta a fost mobilată şi pregătită cu cele necesare pentru a putea fi locuită. Iar sâmbătă, 2 iulie, ierarhul Dunării de Jos, ÎPS Casian, a ajuns la această familie pentru a săvârşi slujba de binecuvântare a casei.

Părintele Arhiepiscop a avut un cuvânt de încurajare a familiei greu încercate și a mulţumit celor care au sprijinit acest demers caritabil, preotul protoiereu Mihai Roşu şi preotul paroh Cătălin Tudose, dar și profesorul Alexandru Chiriac, precum și alți credincioși ce au venit în ajutorul semenilor aflați în clipe de încercare.

Citit 938 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 07:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.