Un duel şi … nicio splină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Faptul că tehnica militară a evoluat nu înseamnă că a devenit şi mai accesibilă pentru publicul larg. Totuşi, conflictele trebuie rezolvate cumva, de preferinţă într-un mod cât mai violent.

Aşa că părţile beligerante trebuie să se descurce cum pot. Care cu furci, care cu topoare… În lipsa uneltelor agricole, merge şi o sabie. Din nefericire, urmările duelurilor nu pot fi şterse prea uşor.  

„A fost internat de urgenţă în secţia de Chirurgie III a spitalului nostru un tânăr în vârstă de 21 de ani cu un politraumatism prin agresiune. El afirmă că a fost lovit cu o sabie în zona abdomenului şi antebraţului stâng”.

„Dacă plaga de la nivelul antebraţului a necesitat doar o sutură şi îngrijire locală, cea din zona abdomenului a fost mai violentă, a fost splenectomie. Rămâne internat, dar este stabil hemodinamic şi are o stare generală bună”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Lucica Grigorică.

De la ce a pornit încăierarea? Puţin mai contează. Cert este că ambii protagonişti au plătit: unul cu sânge, iar celălalt cu o vizită la Poliţie.  

„Suspectul de comitere a faptei a fost deja audiat, iar în cauză se aşteaptă eliberarea certificatului medico-legal pentru încadrarea faptei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici. 

Citit 840 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.