UPDATE. Dealerii de ecstasy au ajuns după gratii

UPDATE. Dealerii de ecstasy au ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, joi, 7 iulie 2022. Cei patru traficanți de droguri tari care acționau pe piața din Galați, dar și din Capitală, au ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile. Decizia aparține Tribunalului Galați, în fața căruia procurorii DIICOT au înaintat solicitarea de arestare preventivă a lui George Emil Catană, Daniel Dumitrescu, Nicușor Marius Simion și Cătălin Zota, sub acuzațiile de trafic de droguri de risc și mare risc. Cei patru au fost reținuți marți, 5 iulie, în urma mai multor descinderi care au avut loc la București și care s-au soldat cu confiscarea a mii de comprimate de ecstasy, canabis, ciuperci halucinogene și alte substanțe cu efect psihoactiv. Suspecții au cerut să fie arestați la domiciliu, dar solicitarea a fost respinsă de instanță, unul singur atacând decizia, conform informațiilor publicate pe portalul Tribunalului Galați.


„Pagubă” în lumea consumatorilor de droguri tari din Galați. Patru dealeri au fost capturați la București (VIDEO) * Patru persoane au ajuns în custodia polițiștilor de la Antidrog după ce au fost surprinse în timp ce vindeau droguri de risc și mare risc în Capitală. Flagrantul a fost organizat în urma unei operațiuni coordonată de DIICOT Galați, care avea informații că în cursul acestui an, gruparea, formată din bucureșteni, s-ar fi ocupat cu procurarea, transportul și vânzarea de droguri, în special canabis și comprimate ecstasy inclusiv în cluburile din județul nostru, dar și clienților ocazionali care îi contactau. Zilele trecute, polițiștii BCCO Galați au făcut mai multe percheziții în capitală, imediat după ce au surprins o tranzacție.

”În cauză au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost descoperite și ridicate cantitățile de 2.670 comprimate ecstasy, 25 grame resturi comprimate ecstasy, 50 grame de canabis, 50 grame de ciuperci halucinogene, 15 grame de cristale de MDMA și cinci grame de ketamină, precum și suma de 900 de lei”, se arată în comunicatul DIICOT Galați, formulat imediat după reținerea celor patru suspecți, bărbați cu vârste de 24, 26, 27 și 38 de ani. Șapte persoane au fost aduse la audieri, la DIICOT Galați și urmează să fie prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă, sub acuzațiile de trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc.

Media

Citit 5015 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2022 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.