Contestații respinse și noi licitații pentru atribuirea locurilor de parcare
Foto: Marian Calestru

Contestații respinse și noi licitații pentru atribuirea locurilor de parcare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Din cele 33 de contestații înregistrate în cadrul procedurii de atribuire a locurilor de parcare de domiciliu/reședință din municipiul Galați - Etapa V, doar două au fost admise, iar 31 au fost respinse. În cazul celor două contestaţii admise, s-a constatat că solicitările fuseseră iniţial respinse din cauza unor erori în sistem. Informațiile au fost publicate pe site-ul Primăriei Galați.

Administrația locală anunță că, în perioada 13-15 iulie 2022, vor avea loc ședințele de licitație privind alocarea locurilor de parcare, din parcările rezidențiale Etapa V - Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, cât și în subzonele noi Țiglina II-10A, Mazepa I-19A și Țiglina I-9C.

„Licitațiile se vor desfășura la sediul Primăriei municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54, conform tabelului publicat pe site, în secțiunea Anunțuri parcări reședință. Persoanele vizate vor prezenta și următoarele documente: carte de identitate și procura în forma autentificată, în cazul reprezentanților legali.

Subliniem că persoanele care nu se prezintă la ora și data la care a fost anunțată procedura de licitație pierd dreptul de a beneficia de un loc de parcare din cele licitate”, transmite Primăria Galați.

Citit 1693 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2022 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.