Surpare pe trotuar, în zonă intens circulată

Surpare pe trotuar, în zonă intens circulată
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

O surpare apărută în vecinătatea unei canalizări, pe trotuar, la intersecția străzii Brăilei cu strada Frunzei, poate fi un pericol serios pentru cetățenii grăbiți sau neatenți care trec pe acolo. Zona este intens circulată, fiind în vecinătatea trecerii de pietoni și a stației de tramvai, deci riscurile ca vreun adult sau copil să se împiedice, ori chiar să calce în gol, sunt reale.
Fără a exagera, putem spune că trotuarul străzii Brăilei, în zona Micro 18, s-a dovedit a fi predispus accidentelor de teren, chiar și după lucrările de modernizare executate. Asta deși nu a plouat de multă vreme, iar autoritățile nu pot da vina pe instabilitatea terenului.
Ideal ar fi ca groapa să fie măcar semnalizată, până la executarea intervențiilor necesare pentru remedierea accidentului de teren.

Citit 3754 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 19:19

4 comentarii

 • postat de Erollm
  Duminică, 10 Iulie 2022 13:18
  109.166.130.***
  sergiu draga, daca pui ochelarii de cal pe care-i folosesti privind in hăul c... lui AC, vei observa ca acea surpare este in afara caminului apartinand societatii de cablu. Normal ca din fibra optica nu curge apa dar pe langa caminul acela se pot afla surse de apa. Acum fiindca argumentezi asta,specialistii din AC vor spune ca pierderea e din cauza ploilor intense si a puhoaielor mereu inventate de ei, de nerealizarea conform proiectului a lucrarilor de umplutura a firmei de constructii, de parca pamantul o ia la vale asa fara un mic ajutor uman. Sigur esti din sistem de cunosti asa bine situatia pe teren. Nu uita sa ceri onorariu special de mancator de c@c@t al AC, asa ca mergi direct la caserie!
  4
  4
  Raportează
 • postat de sergiu
  Sâmbătă, 09 Iulie 2022 14:07
  86.120.120.***
  din betie te trezesti din prostie sigur nu ( sally + Logic ) vezi ca acolo este un camin de RDS-RCS in care au ei canelata fibra optica - apa canal nu are retea de apa si nici de canalizare acolo ...
  9
  3
  Raportează
 • postat de sally
  Sâmbătă, 09 Iulie 2022 08:37
  5.13.219.***
  conducerea tehnica a societatii Apa Canal Galati ne tot indoctrineaza de la o vreme, sa nu udam gradinile in aceasta perioada secetoasa. OK, suntem constienti de asta si aplicam pe cat posibil. Insa si noi cetatenii ar trebui sa-i facem de tot rahatul atunci cand apa noastra curge prin pamant ducand la surpari in carosabil. FDe ce? Fiindca aici intra in joc un carusel al profitului! Retele sunt proprietatea Primariei, devizele de reparatie umflate sunt facturate in contul societatii iar pierderile de volum de apa sunt acoperite de tariful aprobat trimestrial de ANRSC! Concluzia, mai multe surpari mai mult profit pe societate.
  3
  22
  Raportează
 • postat de Logic
  Sâmbătă, 09 Iulie 2022 07:23
  109.166.128.***
  Logic, din fotografie, unde este groapă, este și canalul.
  3
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.