Șoferi turmentați de droguri și alcool

Șoferi turmentați de droguri și alcool
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Doi conducători auto au ajuns la poliție în aceeași noapte, după ce au fost identificați în trafic sub influența stupefiantelor și, respectiv, a alcoolului.

Primul, un bărbat de 34 de ani, a fost tras pe dreapta la Movileni, polițiștii constatând că cel care conducea mașina la o oră foarte târzie pe DJ 252 se afla sub influența substanțelor psihoactive. Șoferul a ajuns mai întâi la spital, unde i-au fost luate probe biologice, iar mai apoi, la poliție, pentru a da declarație.

Același parcurs, dar mai zbuciumat, l-a avut un șofer care conducea în zig-zag pe un drum din Cuza Vodă. Polițiștii aflați în patrulare i-au făcut semn să oprească, dar a refuzat și a încercat să fugă, în viteză, spre Pechea. Nu a reușit să stea pe șosea decât până la intrarea în comună, pentru că a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț. Șoferul fost testat cu etilotestul, reieșind că avea o alcoolemie în aerul expirat de aproape 0,7 la mie. Este cercetat penal și riscă cel puțin un an de închisoare, la fel ca și tânărul "fumat" oprit la Movileni.

Citit 848 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2022 07:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.