Primăria Galaţi vrea să îşi mărească organigrama cu 21 de posturi

Primăria Galaţi vrea să îşi mărească organigrama cu 21 de posturi
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

De la 483 de funcţii, câte numără în prezent organigrama, Primăria Galaţi vrea să ajungă la 504. Asta înseamnă trei posturi noi de conducere, un post contractual şi alte 17 funcţii publice de execuţie. Un proiect de hotărâre în acest scop a ajuns pe masa aleşilor locali.

Deşi ultima organigramă a Primăriei Galaţi a fost aprobată de aleşii locali în februarie anul acesta, administraţia locală simte nevoia unei schimbări. Una dintre cele mai importante modificări o reprezintă înfiinţarea unui Birou Administrare Parcări Rezidenţiale, cu un post de şef şi cinci subordonaţi.

O altă noutate o reprezintă reorganizarea Compartimentului Asociaţii de Proprietari ca birou, care va avea în componenţă un nou-înfiinţat Compartiment control financiar de gestiune asociaţii de proprietari. Misiunea acestuia va fi aceea de a realiza verificările financiar-contabile necesare la asociaţii. Apare, prin urmare, un post de şef birou.

Pentru aducerea la îndeplinire a unei hotărâri pronunţate de Curtea de Apel Galaţi, se impune şi înfiinţarea unui post de inspector în cadrul Compartimentului Recepţii şi Desfiinţări, care va fi, de asemenea, reorganizat ca birou, schimbare ce implică apariţia unui nou post de şef.

"Având în vedere activitatea importantă şi volumul mare al atribuţiilor de serviciu din cadrul unor structuri ale aparatului de specialitate al primarului”, justifică Primăria, se vor mai înfiinţa alte zece funcţii publice de execuţie şi un post contractual de muncitor calificat.

Conform documentelor, organigrama va număra, în total, 504 posturi, dintre care 469 de funcţii publice - 56 de conducere şi 413 de execuţie - şi 35 de posturi contractuale. În prezent, organigrama Primăriei Galaţi are 483 de posturi. Dintre acestea, 449 sunt funcţii publice - 53 de conducere şi 396 de execuţie - iar 34 sunt posturi contractuale.

Citit 4723 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2022 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.