Investiții necesare pentru managementul deșeurilor

Investiții necesare pentru managementul deșeurilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ședința de joi, 28 iulie, a Consiliului Județean (CJ) Galați se intenționează actualizarea proiectului tehnic și a documentației de execuție pentru realizarea sistemului de "deversare ape pluviale drum acces stație transfer Târgu Bujor". Astfel, valoarea totală a investiției conexe Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor ajunge la 417.372,54 lei (inclusiv TVA).

Proiectul propus vizează sprijinirea și promovarea unei dezvoltări economice și sociale echilibrate a tuturor regiunilor prin îmbunătățirea infrastructurii și asigură accesul către/dinspre stația de transfer Târgu Bujor și drumul județean DJ 242. Se vor realiza lucrări de amenajare a 220 de metri liniari de drum, cu o platformă de patru metri compusă din parte carosabilă și acostamente consolidate. Pentru asigurarea colectării apelor de pe platforma drumului se va utiliza un șanț de beton nou proiectat și un podeț tubular, cu o cameră de cădere.

Totodată, în aceeași ședință a CJ se are în vedere aprobarea proiectului tehnic şi a documentaţiei de execuţie pentru racordarea la rețeaua electrică a locului de consum permanent Centru de Management Integrat al Deșeurilor și Stație de Sortare Valea Mărului. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 740.590,77 lei, inclusiv TVA.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.