Expoziție de machete navale, la Universitate

Expoziție de machete navale, la Universitate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Rotary Club Galați Donaris anunță, pe pagina sa de Facebook, o nouă inițiativă, alături de clubul sportiv Nauticus Models Galați, un prim pas dintr-un proiect pe termen mediu ce se numește "Handcrafting the future" - "motto ce rezonează cu dorința Rotary de a încuraja tinerii să-și «modeleze viitorul» prin astfel de activități care dezvoltă abilități și caractere".

Astfel, pe 15 august, în cadrul manifestărilor de Ziua Marinei, în holul Universității "Dunărea de Jos" din Galați se va desfășura o expoziţie de machete navale. Proiectul se adresează publicului larg, indiferent de vârstă, în ideea de a readuce în actualitate valențele educaționale, recreative și artistice ale modelismului, în mod special în rândul copiilor și tinerilor.

"Din cauza situației în care tot mai mulți copii și tineri petrec prea mult timp în fața telefoanelor, tabletelor, computerelor și nu fac nimic constructiv, proiectul nostru își dorește să ofere o alternativă la petrecerea timpului liber al acestora prin implicarea în construcția efectivă a machetelor navale", afirmă reprezentanții Rotary Club Galați Donaris, menționând că doresc să facă itinerantă această expoziție.

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 01 August 2022 06:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.