UPDATE. Schimbarea la față a conducerii PSD Galați

UPDATE. Schimbarea la față a conducerii PSD Galați
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a fost ales preşedintele organizației municipale PSD Galați, în cadrul Conferinţei Municipale a partidului, care a avut loc luni, 8 august 2022, la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați. Edilul-șef nu a avut contracandidați pentru funcția supremă.

Ionuț Pucheanu a ocupat, până acum, funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei municipale social-democrate gălăţene, însă, la nivel naţional, are o poziţie mult mai importantă în partid: este vicepreşedinte pe regiunea de Sud-Est.

„Astăzi s-a consfințit prin vot secret «Schimbarea la față» a conducerii Organizației Municipale PSD Galați!”, a declarat, într-o postare publică pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Sorin Enache, ales vicepreședinte al organizației.

Din echipa lui Ionuț Pucheanu fac parte: vicepreședinți aleși - Florin Popa, Sorin Enache, Dumitru Poalelungi, Silvia Atanasiu, Costel Gafton, Rodica Ciucă, Vergiliu Vals – și vicepreședinți asimilați: Andrei Lucian - președinte PES, Silviana Ciuperca - președinte Liga Aleșilor Locali, Gheorghe Potârniche – președintele organizației de pensionari, Laura Marin - președinte al organizației de femei, Cătălin Cojocaru - preşedintele organizaţiei de tineret. Secretar executiv este Oana Monica Bulgaru, iar trezorier este Marcela Daniela Costea.

Ar mai trebui spus că fostul lider al municipalei social-democrate este Florin Popa, care, de când nu mai este parlamentar, a intrat într-un con de umbră. Reamintim că Florin Popa a devenit, în iunie 2012, pe când era viceprimar al oraşului, preşedinte interimar al municipalei PSD Galaţi. A fost ales preşedinte al organizaţiei pe 8 martie 2013, şi reales în această funcţie pe 10 iulie 2015 şi, respectiv, pe 2 august 2019.


Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a fost ales preşedintele organizației municipale PSD Galați, în cadrul Conferinţei Municipale a partidului, care a avut loc luni, 8 august 2022. Politicianul a ocupat până acum funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei municipale social-democrate gălăţene, însă, la nivel naţional, are o poziţie mult mai importantă în partid: este vicepreşedinte pe regiunea de Sud-Est.

Ar mai trebui spus că în fostul lider al municipalei social-democrate este Florin Popa, care, de când nu mai este parlamentar, a intrat într-un con de umbră. Reamintim că Florin Popa a devenit, în iunie 2012, pe când era viceprimar al oraşului, preşedinte interimar al municipalei PSD Galaţi. A fost ales preşedinte al organizaţiei pe 8 martie 2013, şi reales în această funcţie pe 10 iulie 2015 şi, respectiv, pe 2 august 2019.

Citit 5353 ori Ultima modificare Vineri, 12 August 2022 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.