Contract pentru o nouă investiție europeană la Spitalul de Copii

Contract pentru o nouă investiție europeană la Spitalul de Copii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Corpului A de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” – investiție cu fonduri europene - Primăria Galați tocmai a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor cu Asocierea Act Construct Management SRL - Alpin Construct SRL. Valoarea contractului este de 5.134.438,58 lei fără TVA, iar durata, de 15 luni, din care trei pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Conform Primăriei, imobilul va beneficia de: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice; reabilitarea termică a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde; reabilitarea sistemului de climatizare; repararea colectoarelor de canalizare interioară; reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat interioare; implementarea unui sistem de management energetic integrat pentru clădiri și alte activități care conduc la reducerea consumurilor energetice etc.

Valoarea proiectului de finanțare europeană este de 7.251.439,90 lei cu TVA, din care fondurile nerambursabile reprezintă 6.371.107,84 lei cu TVA.

Citit 835 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2022 07:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.