The Last Day of Summer Festival, cu jocuri şi concerte rock

The Last Day of Summer Festival, cu jocuri şi concerte rock
Trupa Reborn in March
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Festivalul The Last Day of Summer, organizat de Asociaţia liceenilor "Simbio", va avea loc miercuri, 31 august, în curtea Universității ”Danubius”, începând cu ora 18,00. Organizatorii promit multă distracţie în aer liber, meciuri de fotbal, baschet, atelier "jocurile copilăriei" și nu numai. De asemenea, este programat şi un concert de muzică live cu trupa Reborn in March.

"Toată lumea se va putea bucura de un foto corner şi de diverse ateliere. Se va putea juca fotbal şi baschet, iar într-o parte se vor juca jocurile copilăriei, în timp ce artiștii locali vor încinge atmosfera. Ia-ți prietenii, niște pături, ceva de mâncat și de băut și haide să ne bucurăm împreună de ultima zi de vară", spun tinerii de la "Simbio".

Reborn in March este o trupa formată, aşa cum le arată şi numele, în luna martie a acestui an. Iniţial, a avut trei membri, urmare a scindării unei alte trupe. Din cei trei, în actuala formulă îi regăsim pe Denis Ifteni, chitarist şi solist vocal, şi pe Radu Atanasiu, baterist şi backing vocals, al treilea alegând să plece. Într-un gest de curaj teribil, lăsând chitara electrică, de care era preocupată de doar un an, şi trecând la chitară bass, lângă cei doi si-a făcut apariţia şi Andra Andrieş, care în numai două luni a devenit basistul incontestabil de care aveau nevoie. Lor li se mai alătură o fată, un nou suflu de energie, Alexandra Roman, alintată Alex, care cântă la chitară acustică, electrică şi voce. Denis, Andra şi Alexandra sunt elevi şi au 16 ani, dar au o maturitate şi o inteligenţă muzicală foarte dezvoltate. Radu e cel care-şi asumă răspunderea, îi motivează şi le împărtăşeşte din experinţa lui, el fiind "majorul" trupei.. Această formaţie tânără a ieşit la rampă prin pub-urile gălăţene, făcându-şi mulţi fani. De regulă, cântă coveruri după melodii rock, dar ambiţionaţi de câţiva apropiaţi şi de câteva nume din muzica gălăţeană, au compus deja o piesă, "Life in July", pe care au cântat-o în premieră pe scena de la Versus. Muzica şi versurile îi aparţin lui Radu, dar orchestraţia, vocea şi aranjamentul sunt semnate de Denis şi Andra. Aprecierile nu au întârziat să apară, prin urmare, nu se vor opri aici din compus.

Citit 846 ori Ultima modificare Vineri, 26 August 2022 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.