17 autocompactoare pentru managementul deșeurilor

17 autocompactoare pentru managementul deșeurilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a atribuit recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), furnizarea de echipamente de colectare și transport deșeuri, punere în funcțiune, instruirea personalului de exploatare al achizitorului, asistență tehnică pentru întreținere și reparații în perioada de garanție în cadrul proiectului "Sistem de Management Integrat al Deșeurilor" (SMID).

Mai exact, este vorba despre echipamente de colectare și transport deșeuri (17 autocompactoare) achiziționate de la dealerul specializat Grădinariu Import Export SRL, la contravaloarea de 10,87 milioane de lei, exclusiv TVA. Din acest total, cinci utilaje sunt destinate municipiului Galați, trei autocompactoare de 18 mc și două de 12 mc, alte zece de 12 mc sunt pentru mediul rural, iar două autocompactoare de 6 mc vor ajunge în orașele Târgu Bujor și Berești.

Atribuirea contractului către compania bucureșteană a avut loc în urma unei proceduri electronice ce a avut la bază criteriul "cel mai bun raport calitate-preț".

Citit 919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.