Licitaţie pentru o parcare subterană la Spitalul de Copii

Licitaţie pentru o parcare subterană la Spitalul de Copii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galaţi caută proiectant şi constructor pentru prima dintre parcările subterane aprobate de consilierii locali. Este vorba despre modernizarea parcului şi amenajarea unei parcări subterane la Spitalul de Copii „Sf. Ioan”. Valoarea estimată a contractului de proiectare şi execuţie a investiţiei se ridică la 29.285.011 de lei fără TVA, ofertele sunt aşteptate până pe 11 octombrie 2022, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preţ”.

Potrivit hotărârii Consiliului Local, terenul vizat pentru construirea parcării subterane aparține domeniului public, este amplasat pe strada Siderurgiștilor, zona Spitalului de Copii „Sf. Ioan”. Parcarea ar urma să aibă un nivel de subsol şi o capacitate de 162 de locuri. Proiectul prevede: fundaţie tip radier general; pardoseală din beton cu finisaj de rășini epoxidice; pereţi mulaţi perimetral, din beton armat şi din cărămidă; infrastructură din cadre cu stâlpi, grinzi şi planşeu din beton armat monolit.

Peste acest planşeu se va reamenaja un parc modern.

Parcarea va dispune de: panouri fotovoltaice; instalații electrice de iluminat, forță, iluminat de siguranță, de protecție la trăsnet, priză de pământ, detecție și avertizare la incendiu; instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare; instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, grup pompare; sistem automat de parcare; sistem de supraveghere video şi stații de încărcare vehicule electrice.

Termenul de realizare a contractului este de 17 luni, din care patru luni pentru proiectare și 13 luni pentru execuție.

Rămâne de văzut cât de repede se vor desemna proiectantul şi constructorul.

Citit 1141 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2022 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.