Bingo! Şantaj la patron

Bingo! Şantaj la patron
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul angajat se ocupa cu împrăştierea biletelor de bingo prin oraş, dar pe patron nu a putut să îl convingă să „cotizeze” *

Mihai M., director zonal în cadrul unei firme ce are ca activitate jocurile de noroc, a sesizat joia trecută Poliţia Galaţi cu privire la faptul că Toni D., de 41 ani, din Galaţi, fost angajat la această societate, îl şantajează cu desfăşurarea unor activităţi compromiţătoare pentru imaginea firmei.

Cu alte cuvinte, fostul angajat cerea 5.000 lei, pentru a nu mai arunca în locuri publice bilete şi tichete gratuite, care, în mod normal, ar fi trebuit să ajungă  la extragerile naţionale televizate.

În urma activităţilor desfăşurate de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Infracţiuni contra Patrimoniului, marţi seara, pe 27 iulie, şantajistul a fost prins în flagrant, având asupra sa suma de 4.500 lei, bani primiţi de la denunţător, acţiunea fiind desfăşurată sub supravegherea şi coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Cercetările au scos la iveală faptul că fostul angajat era responsabil de aruncarea, pe 18 iulie 2010, în zona Talciocului a tichetelor de joc gratuite şi a celor necâştigătoare, care urmau să participe la extragerea televizată. În acest moment, individul este cercetat în libertate pentru şantaj.

Citit 1470 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.