Cagulat fără noroc, la tâlhărit în cazinou

Cagulat fără noroc, la tâlhărit în cazinou
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce le-a alergat prin cazinou pe casieră şi pe femeia de serviciu, un bărbat cagulat s-a lăsat păgubaş şi a plecat cu mâna goală * Individul încă nu a fost prins *

Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată la începutul acestei luni de către gălăţeanul Neculai C., de 52 ani, cu privire la faptul că în dimineaţa respectivă, într-un cazinou din oraş, a intrat un tânăr cagulat şi cu mănuşi chirurgicale pe mâini.

În local se mai aflau doar Dorina N., de 35 ani, din Galaţi, operator de jocuri electronice şi Aneta P., de 57 ani, femeie de serviciu. Individul mascat a dat buzna şi i-a cerut operatoarei să-i dea banii din borsetă, alergând după femeie în incinta clubului şi pulverizând cu spray lacrimogen, după care a dispărut în direcţia de unde a venit.

Identitatea bărbatului a rămas învăluită în mister şi deşi el a plecat aşa cum a venit, cu mâna goală, tot este important de ştiut cui i-a trecut prin cap că aceasta este cea mai potrivită cale de căpătuire financiară.

Aşadar, Poliţia îi roagă pe cei care au fost martori la acest incident sau pot da relaţii, să sune la 0236 / 41 22 22 sau la 112.

Citit 1042 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.