Lucrări încheiate la Școala ”Mihail Sadoveanu”

Lucrări încheiate la Școala ”Mihail Sadoveanu”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria informează că s-au încheiat lucrările de modernizare la Școala Gimnazială Nr. 11 „Mihail Sadoveanu”  din Țiglina III, în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare de 11,5 milioane de lei, cu finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 - 2020.

Astfel, s-au modernizat și reabilitat corpurile A și B, unde se desfășoară cursurile, sala și terenul de sport. Lucrările au vizat, printre altele: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde de consum prin instalarea de panouri fotovoltaice, instalare sisteme de climatizare, modernizarea instalației de iluminat, reabilitare casa scării, holuri și grupuri sanitare, instalație semnalizare incendiu, complet echipată, realizare gospodărie de apă și montarea de hidranți exteriori, refacerea spațiilor verzi și montarea unui sistem de irigare automată, dar și instalarea unor sisteme antiefracție și de supraveghere video.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați a menționat, cu această ocazie, ca prioritate, investițiile în educație ale municipalității, adăugând că ”elevii și profesorii s-au întors acum într-un spațiu complet schimbat, modern și sigur”. În plus, edilul-șef a reamintit că există în prezent proiecte de modernizare, în diferite stadii, în valoare de peste 50 de milioane euro pentru alte 50 de unități de învățământ.

Citit 820 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2022 08:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.