Atleta Rebeca-Daria Ciocan şi antrenorul ei, premiaţi de Primărie

Atleta Rebeca-Daria Ciocan şi antrenorul ei, premiaţi de Primărie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Campioana la atletism Rebeca-Daria Ciocan, legitimată la clubul sportiv CSM Galați, și tatăl sportivei, Nicolae Ciocan, care îi este și antrenor, au fost premiați joi de către primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, în debutul ședinței Consiliului Local Galați.

Rebeca-Daria Ciocan a spus că familia a încurajat-o de mică să practice un sport şi i-a sfătuit pe tinerii care fac sport să persevereze: „Am încredere foarte mare că voi reuși să obțin rezultate din ce în ce mai bune și vreau sa îmi fac orașul sa fie mândru de mine. Îi sfătuiesc pe tinerii care fac sport să nu renunțe niciodată, chiar dacă este greu. Cu muncă și perseverență vor reuși să ajungă unde și-au propus”.

La rândul său, primarul Ionuț Pucheanu a declarat că „Rebeca-Daria Ciocan este un adevărat exemplu pentru tineri, sportivi și nu numai. Știu câtă muncă şi câte sacrificii sunt în spatele performanței sale. Felicitări și succes în continuare!”.

Sportiva a primit o diplomă, un buchet de flori, precum și suma de 8.000 de lei din partea CSM Galați și a sponsorilor Șantierul Naval Damen, Grande Gloria și Grupul Apan.

Citit 859 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 08:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.