Conferința "Presa și cultura în spațiul european", la a XV-a ediţie

Conferința "Presa și cultura în spațiul european", la a XV-a ediţie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 7-8 octombrie, la Galați se vor desfășura lucrările Conferinței Internaționale "Presa și cultura în spațiul european", manifestare științifică ajunsă la ediția a XV-a. Evenimentul este organizat de Departamentul de Literatură, Lingvistică și Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității "Dunărea de Jos" din Galați, iar tema dezbătută în acest an este "Deontologia jurnalistică în era digitalizării".

Evenimentul academic se bucură de prezența a peste 50 de cadre didactice din învățământul universitar, cercetători științifici și jurnaliști din România, Republica Moldova, Serbia și Ungaria. În deschiderea manifestării vor conferenția: Claudia Victoria Nicolae, director general al Agenției Naționale de Presă Agerpres, Cristina Pocora, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, și Silvia Grossu, conf. univ. dr. la Universitatea de Stat din Moldova.

Deschiderea oficială va avea loc la ora 11,00, vineri, 7 octombrie, iar evenimentul se va derula în Sala Senatului din clădirea Rectoratului Universității "Dunărea de Jos", str. Domnească nr. 47, după care de la ora 15,00, la Facultatea de Litere (str. Domnească, nr. 111), se vor defăşura lucrările pe secțiuni. Sâmbătă, invitaţii vor face o vizită la Brăila, apoi vor urma alte prezentări ale lucrărilor pe secţiuni.

Citit 600 ori Ultima modificare Vineri, 07 Octombrie 2022 08:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.