Licean în Galaţi, Emanuel Bădilaș a făcut spectacol la „Vocea României”. Theo Rose, recunoscătoare profesoarei de canto Monica Măciuceanu (VIDEO)
Foto: Pro TV

Licean în Galaţi, Emanuel Bădilaș a făcut spectacol la „Vocea României”. Theo Rose, recunoscătoare profesoarei de canto Monica Măciuceanu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

O apariţie foarte proaspătă şi o voce versatilă, care poate crea momente memorabile la „Vocea României”, acesta a fost verdictul juriului după ce l-a ascultat pe Emanuel Bădilaş, în vârstă de 18 ani. Tânărul vine din Isaccea, judeţul Tulcea, şi este convins că poate îmbina muzica şi informatica. Pe amândouă le studiază la Galaţi, fiind licean la profilul mate-info al Colegiului Naţional "Mihail Kogălniceanu" şi elev al profesoarei de canto Monica Măciuceanu. Pentru „profa”, cum o alintă elevii, emoţiile concursului au fost dubate de recunoştinţa şi mulţumirile lui Theo Rose, care a dezvăluit modul în care Monica Măciuceanu a susţinut-o în concursuri, deşi nu îi era profesoară de canto.

„She’s On My Mind” a fost piesa cu care Emanuel Bădilaş a făcut spectacol, vineri seara, la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României”, pe Pro Tv. A reuşit să întoarcă trei scaune - Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley şi Theo Rose - care s-au întrecut în aprecieri.

„Ești o apariție foarte proaspătă! O gură de aer proaspăt. Ai nişte joase teribile. Dacă ar fi să continui la "Vocea României" împreună cu tine, pe genul acesta de piese n-aş vrea să schimb nimic din ce faci acum. Deci oferta mea este în sensul de a-ţi împărtăşi din ceea ce ştiu să fac şi să construiesc pe cu totul alte piese”, i-a propus Tudor Chirilă.

„Ești genul ăla de voce care ar putea crea momente memorabile la "Vocea României". Asta mi-aș dori să fac cu tine, dacă ai veni în echipa mea. Ca să rămâi în memoria oamenilor și să impresionezi de fiecare dată, cu fiecare apariție”, a spus Irina Rimes.

„Ştii ce mi-a plăcut mie foarte mult la ce ai cântat tu? Că te-ai jucat. Dar sunt convins că te-ai pregătit bine pentru momentul acesta. Ai o voce foarte versatilă! Şi cred că ne-am potrivi foarte bine ca gusturi muzicale. Îmi place şi cămaşa ta cu Bob Marley. Mi-ar plăcea foarte mult să vii în echipa noastră! Mi se pare că eşti funny! Şi îţi place să te joci. Joaca trebuie să fie un aspect important în viaţa oricărui artist”, i-a spus Smiley.

Cerând timp de gândire pentru a se hotărî în ce echipă merge, Emanuel l-a rugat pe Denis Roabeş - The Montans, să-l lase puţin pe scaunul lui, în juriu, să vadă cum se simte. „Ai o voce foarte faină”, i-a spus The Motans, acceptând.

Colega lui Smiley, Theo Rose, a remarcat-o, în culise, alături de părinţii lui Emanuel, pe profesoara de canto Monica Măciuceanu şi a ţinut să dezvăluie: „Aveam vreo 13-14 ani, începusem să merg la nişte festivaluri grele prin ţară, şi erau jurii care nu erau de acord cu ce cântam eu. Li se părea că e mult prea mult, că eu cânt demonstrativ. Doamna profesoară se lupta cu juriul pentru mine, de fiecare dată. Se certa cu ei, deşi nu eram eleva dumneaei! Ea avea alţi concurenţi în concurs şi se certa pentru mine! Vă mulţumesc mult! Felicitări pentru activitate şi pentru ceea ce faceţi!”, a spus Theo Rose.

Pentru că Emanuel Bădilaş nu era hotărât încă, The Motans a venit cu un sfat preţios: „În locul tău, aş alege o echipă unde simt că m-aş simţi bine. M-aş duce după vibe”.

Asta a şi făcut Emanuel: „Mi-a plăcut foarte mult propunerea lui Tudor, dar voi merge pe vibe şi voi alege pe Smiley şi pe Theo Rose”.

„Emanuel e un copil bine pregătit, care studiază mult, pentru că ştiu cum lucrează doamna profesoară. N-avea nicio datorie faţă de mine, dar mă lua şi pe mine la vocalize. Eu mergeam singură, n-aveam profesor de canto, că eu făceam canto cu sora mea şi ea avea cântare în weekend, când aveam eu concursuri. Doamna profesoară m-a băgat şi pe mine în formaţia ei şi făceam şi eu vocalize cu copii ei. Şi, la final, dacă nu luam premiul pe care considera ea că-l merit, se şi certa cu juriul! Mamă, ştii cum se certa cu ei: «Măi, voi aţi auzit cum a cântat copilul ăsta?». Felicitări şi vă mulţumesc! Eu nu uit!”, a ţinut să-i spună Theo Rose Monicăi Măciuceanu, îmbrăţişând-o. Recunoştinţa e floare rară şi cu atât mai preţioasă.

În echipa lui Smiley şi Theo Rose, Emanuel Bădilaş va oferi, cu siguranţă, momente memorabile la „Vocea României”.

Citit 2513 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2022 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.