Banca Comercială Română deschide la Galați prima unitate pe modelul centrelor de dialog financiar

Banca Comercială Română deschide la Galați prima unitate pe modelul centrelor de dialog financiar
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
  • Noul spațiu se află pe strada Brăilei, nr. 88, bl. BR 5B și dispune de echipamente multifuncționale accesibile non-stop.

  • Unitatea este echipată cu 2 ATM-uri (bancomate) și 2 MFM-uri (mașini multifuncționale), care oferă acces facil la operațiuni financiare multiple asociate contului, dar și cu un ADN (automat depunere numerar) destinat persoanelor juridice.

  • Spațiul încurajează dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la consilierea personalizată privind obiectivele și planurile de viață și modul cum acestea pot fi atinse prin servicii și produse bancare.

Banca Comercială Română (BCR) își consolidează prezența în orașul Galați prin inaugurarea unei noi unități. Spațiu este creat pe baza unui model care facilitează comunicarea dintre angajați și clienții BCR și transformă agenția bancară într-un centru de dialog financiar. Noua unitate este și unul dintre centrele corporate locale ale BCR pentru servicii dedicate clienților persoane juridice.

Unitatea BCR din Galați pune la dispoziția clienților 7 săli de întâlnire, 4 casierii și o zonă de recepție. Sucursala beneficiază și de zonă Self Service 24 Banking, cu două ATM-uri (bancomate) și două echipamente multifuncționale (MFM) și disponibile non-stop pentru clienții care vor să efectueze tranzacții precum: retrageri și depuneri numerar, schimb valutar, plata facturilor și plata ratelor și în afara programului băncii.

De asemenea, zona de Self Service 24 Banking este echipată cu un ADN Autosafe BCR, un automat bancar destinat persoanelor juridice, prin intermediul căruia se poate depune numerar în lei, în conturile companiei, de către reprezentanții legali sau delegații care au acest drept. O depunere poate fi efectuată în mai multe tranșe de câte 100 de bancnote, succesiv, iar suma depusă se reflectă în timp real în soldul contului.

Amenajarea unității BCR din Galați este dezvoltată pe baza unui model de concept inovator care încurajează și susține dezvoltarea unui dialog mai apropiat pentru fiecare client, bazat pe principiile educației financiare. Clienții BCR care vor păși în noua unitate din Galați se vor bucura de o experiență bancară nouă, axată pe consilierea pentru alegeri financiare inteligente și sprijin personalizat.

Ne bucurăm să anunțăm deschiderea unei noi unități BCR în Galați pe modelul inovator al centrelor de dialog financiar. Spațiul este gândit ca un loc pentru conversații deschise despre bani, prin care să-i ajutăm pe toți cei care ne calcă pragul, chiar dacă aceștia sunt sau nu clienți BCR, să-și evalueze corect capacitățile financiare.

Ne dorim să le înțelegem nevoile și să le oferim sfaturi cu adevărat valoroase, bazate pe venitul, stilul de viață și obiectivele individuale. Suntem aici să le oferim o nouă perspectivă asupra vizitei într-o unitate bancară și să discutăm despre cum facem să avem o relație sănătoasă cu banii.

Îmbinăm tehnologiile intuitive cu pregătirea consilierilor BCR pentru a ne atinge obiectivul de a oferi clienților noștri o experiență bancară completă, la standarde înalte”, a declarat Laurențiu Vasilief, Director Zonal Retail BCR.

Noua unitate BCR se află pe strada Brăilei, nr. 88, bl. BR 5B și a fost dezvoltată pe baza recomandărilor și sugestiilor oferite de clienți, astfel încât să îndeplinească cât mai îndeaproape nevoile și dorințele acestora.

* *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 322 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – 1.700 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

BCR - Comunicare Corporativă

Anamaria Mișa, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru detalii referitoare la produsele și serviciile BCR vă rugăm să folosiți următoarele modalități de contact

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: *2227, apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

(P)

Citit 5893 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 15:16