Sâmbătă, consultații notariale gratuite pentru gălățeni

Sâmbătă, consultații notariale gratuite pentru gălățeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La sfârșitul acestei săptămâni, cetățenilor li se vor oferi consultații notariale gratuite, în cadrul unei serii de manifestări dedicate „Zilei europene a justiției civile” și organizate de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR) și Camerele Notarilor Publici.

„Sâmbătă, 29 octombrie 2022, în intervalul orar 9,00-13,00, notari din toată țara vor răspunde întrebărilor venite din partea cetățenilor și vor acorda consultații juridice notariale pe teme generale de larg interes”, se arată într-un comunicat remis de UNNPR. Astfel, publicul interesat va beneficia de consultații juridice gratuite în materie notarială privind unele aspecte referitoare la procedura succesorală notarială, procedura divorțului, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor și a documentelor prezentate de părți, precum și a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral, potrivit sursei citate.

Consultațiile gratuite vor fi acordate fie cu prezență fizică la sediile Camerelor Notarilor Publici, fie online prin intermediul platformei ZOOM.

Conform comunicatului citat, Camera Notarilor Publici Galați are trei sedii la care organizează, sâmbătă, aceste consultații gratuite: sediul principal din str. Eroilor nr. 19, Galați (notar desemnat, Alexandra Popescu), sediul secundar din str. Vapoarelor nr. 9, Brăila (Cosmin Pană) și sediul secundar din str. Vasile Pârvan nr. 13, Focșani (Luminița Tănase).

Există și varianta consultațiilor acordate online de experții UNNPR, prin intermediul platformei zoom.us. Datele de logare sunt:

- Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/2603273270?pwd=UDE1Y3h6d1pzL0lQdlNiWUlmRlQ0QT09

sau

- Meeting ID: 260 327 3270, Passcode: 4suSkE

 

Citit 1459 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2022 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.