Vremea se răcește semnificativ, anunță meteorologii

Vremea se răcește semnificativ, anunță meteorologii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit prognozei anunțate de Administrația Națională de Meteorologie, începând cu data de 16 noiembrie, în Moldova vremea se va răci semnificativ, iar la finalul acestei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la 1 grad.

Potrivit Știrilor Kanal D, ziua de joi, 17 noiembrie, va debuta cu vreme închisă și rece. Cerul va fi mai mult noros, iar ziua vor fi precipitații pe arii extinse. În partea de sud a țării vor predomina ploile, în timp ce la munte vor fi condiții de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat și va prezenta intensificări temporare în sudul țării, dar și în zonele înalte de munte.

Comparativ cu zilele precedente, temperatura din termometre va scădea semnificativ, astfel că se vor înregistra maxime cuprinse între 3 și 16 grade, în timp ce minimele din noaptea de joi spre vineri vor fi cuprinse între -3 și 5 grade.

În ceea ce privește valorile nocturne, după data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere până la mijlocul intervalului spre -4...-3 grade, apoi va crește ușor până la 1...2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 17-22 noiembrie și după 26 noiembrie.

 

Citit 2079 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.