Defecțiuni tehnice și o pană de curent îngreunează situația camioanelor de la graniță. Cum este afectat PTF Galați rutier

Defecțiuni tehnice și o pană de curent îngreunează situația camioanelor de la graniță. Cum este afectat PTF Galați rutier
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O serie defecțiuni tehnice și o nouă pană de curent din Ucraina au oprit pentru moment activitatea de la mai multe puncte de trecere a frontierei, după ce ieri Republica Moldova a fost lovită de o pană de curent masivă, în urma bombardamentelor de la Kiev.

Defecțiunile tehnice la baza de date a autorității vamale a Ucrainei a sistat pentru moment activitatea mai multor puncte de frontieră, printre care și PTF Giurgiuleşti-Reni, situație care afectează şi traficul de la Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier. Camioanele de pe sensul de ieșire din țară au de așteptat în jur de 380 de minute, iar coada formată se întinde pe o distanţă de 5 kilometri.

Citit 566 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2022 13:00

1 comentariu

 • postat de Generatoare de curent electric, soluția
  Joi, 24 Noiembrie 2022 14:57
  109.166.133.***
  Amplasați generatoare de curent de rezervă pentru alimentarea punctelor sau punctului de control la frontieră. Apoi, ce are PCTF Galați cu curentul electric cu rețeaua electrică din Ucraina ? Ar fi, pentru că livrarea curentului electric din România în Basarabia, se face pe o porțiune de rețea de înaltă de tensiune, prin Ucraina, că noi nu am fost în stare să avem o rețea de curent de înaltă de tensiune, direct, din România, în Basarabia.
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.