Când se distribuie ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană

Când se distribuie ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Primăria municipiului Galați anunță că, luni, 12 decembrie 2022, la ora 8,00, în centrul de distribuție din Piața Rizer (lângă Spitalul Militar din Galați), va începe acordarea pachetelor cu alimente – tranșa a V-a din partea Uniunii Europene către beneficiarii venitului minim garantat și beneficiarii alocației pentru susținerea familiei. Totul se desfășoară în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2020/2022, la nivelul municipiului Galați.

Conform autorităților, pachetele cu produsele alimentare se vor ridica personal sau de către aparținători, iar pentru a putea ridica pachetele aceștia trebuie să prezinte în original cartea de identitate a persoanei titulare/certificatul de naștere al copilului după caz.

Programul de distribuție este de luni până vineri, între orele 8,00 – 16.00.

„În cadrul POAD 2020/2022, fiecare beneficiar va primi câte o cutie care cântărește circa 25 de kilograme și conține: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe, gem de fructe dietetic.

Menționăm că persoanele cu handicap grav și accentuat vor putea beneficia de alimente comunitare POAD tranșa a V-a doar în limita stocului disponibil, începând cu data de 20 ianuarie 2023. Pachetele cu produse alimentare se vor ridica personal sau de către aparținători de la centrul de distribuție din Piața Rizer”, transmite Primăria Galați.

Pentru ridicarea produselor persoanele cu handicap grav și accentuat/sau aparținătorii trebuie să prezinte:

- în original și în copie certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia pentru protecţia copilului sau, după caz, certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap;

- cartea de identitate a persoanei titulare/a aparținătorului/certificatul de naștere al copilului, după caz.

 

Citit 12782 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2022 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.