Nihil sine Deo

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru salvarea demnităţii, în Ungaria: Prezidiul Uniunii Culturale a Românilor din Ungaria, asociaţie care timp de cinci decenii şi jumătate a fost unica reprezentantă a intereselor româneşti în Ungaria, se adresează tuturor românilor din această ţară să participe, în unanimitate, la alegerile din 3 octombrie 2010 sub egida Uniunii.

* Slogan propus de un istoric: Petre Negru, 53 ani, istoric român emigrat în Italia, fondator la Lecce al unei asociaţii româneşti şi care propunea luna trecută ca diaspora să formeze un „guvern în exil” pentru salvarea României, are gânduri mari pentru comunitatea românească din Italia şi diasporă în general: vrea acum să fondeze Partidul Demnităţii Naţionale, care să aibă ca slogan „Nihil Sine Deo”, nimic fară Dumnezeu.

* Festival Bănăţean, în Kitchener: Societatea Culturală Română „Banatul” şi Parohia “Sf. Ioan Botezătorul” din Kitchner organizează în zilele de 4 şi 5 septembrie cel de-al 42-lea Festival Bănăţean, care va avea loc la Centrul Cultural Românesc “Banatul” din Kitchener, Ontario.

* Expoziţie de icoane în Portugalia: Institutul Cultural Român din Lisabona inaugurează pe 2 septembrie, la ora 19:00, la Museu Nacional de Arqueologia din Lisabona expoziţia de icoane ortodoxe române „Icoana – lumina sufletului”, a pictorului-iconar Călin Vădan.

Citit 807 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.