Pepenii te pot băga în spital

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat care-şi desfăşoară activitatea pe marginea bordurii, vânzând pepeni lângă piaţa din Micro 17, a reuşit să stârnească în miez de zi mânia unui trecător dotat cu sapă. Acesta din urmă l-a altoit cu coada uneltei până ce a reuşit să-l bage pentru vreo două zile în spital.

„Vroia să treacă pe unde stăteam eu, i-am spus să ocolească şi a început să mă înjure. M-a lovit cu coada sapei, am căzut inconştient şi m-a luat salvarea. Am refuzat internarea, pentru că nu avea cine să stea la pepeni, dar îmi era rău de nu mai puteam şi m-am întors la spital”, spune bostănarul gălăţean. 

„Pepenii te pot băga în spital, cel puţin dacă te afli în municipiul Galaţi. Acest lucru l-a experimentat un domn de 44 de ani care vindea pepenii etalaţi pe trotuar. A trecut un altul cu sapă, care l-a înjurat, deci este un conflict în sânul agriculturii”.

„Domnul cu sapa a fost extrem de generos, pentru că putea să folosească partea metalică. A folosit numai coada, dar fiind un om temeinic l-a băgat în spital pe celălalt”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

„Dacă victima va depune plângere se vor lua măsurile care se impun”, a precizat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 1335 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.