Blocul A1 - la un pas de a deveni rachetă

Blocul A1 - la un pas de a deveni rachetă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi-a incendiat casa şi a lăsat butelia în mijlocul flăcărilor * Să vadă dacă explodează *

Aventurile gălăţenilor din Aeroport sunt departe de a se fi sfârşit. De data aceasta a venit rândul locatarilor din blocul A1, de pe faimoasa stradă a Caişilor, din Micro 40.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Marţi spre miercuri noaptea, la ora 3, pompierii au fost sesizaţi să intervină la apartamentul numărul 2 al blocului A1, de pe strada Caişilor, din Micro 40. Băut fiind, Petru F., de 30 de ani, fiul proprietarului Marian F., a demontat butelia de la aragaz şi a incendiat apartamentul. Tânărul a lăsat apoi butelia în apartament.

Incendiul s-a propagat şi la apartamentele vecine, de la etajele întâi şi al doilea al blocului. Astfel, la Dumitra I., de la etajul întâî şi la Ionel F., de la etajul superior, balcoanele, zugrăveala şi geamurile au fost distruse de flăcări”.

„Explodam şi muream”

Focul a fost lichidat la ora 4,10, intervenţia pompierilor salvând blocul de la dezastru. „Puteam să sărim în aer. Eram morţi din cauza unui nenorocit”, spuneau ieri oamenii.

„Adrian F. a sesizat Secţia 4 în legătură cu faptul că fratele său Petru a incendiat apartamentul în care locuiesc. Acesta din urmă a fost internat la Spitalul Judeţean, cu arsuri pe braţul drept şi pe piciorul stâng.

Casa şi bunurile din interior au fost degradate în proporţie de 80-90 la sută, incendiul ajungând şi la apartamentele vecine. În acest moment, Poliţia îl cercetează pe Petru pentru distrugere, acţiunea lui producând pagube şi altor apartamente”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Tot pe Caişilor, dar pe 24 iulie anul acesta, blocul A3 era zguduit de explozia produsă într-un apartament al Primăriei. Chiriaşul Primăriei verificase atunci cu bricheta dacă nu cumva furtunul buteliei era fisurat. Era!

Citit 891 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.