Când sosește Moș Crăciun în orășelul din Centrul Galațiului

Când sosește Moș Crăciun în orășelul din Centrul Galațiului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Trei zile de distracție și surprize pe toate gusturile li se promit gălățenilor în „Orășelul lui Moș Crăciun” din Centrul Galațiului. Potrivit programului anunțat pe Facebook, vineri, 16 decembrie, de la ora 18,00, gălățenii sunt așteptați de „Ceata lui Zâmbilici” - spectacol pentru copii, în Atelierul lui Moș Crăciun - workshopuri pentru copii și la o seară de karaoke cu MC Ionuț Andraș.

Sâmbătă, 17 decembrie, la ora 15,00, sosește Moș Crăciun într-o trăsură trasă de cai, însoţit de alai și spiriduşi. Momentul va fi precedat de o paradă, din strada Brăilei. Distracția va continua la ora 16,00, cu Ceata lui Zâmbilici - teatru pentru copii, animație muzicală, pictură pe față, jocuri și concursuri şi multe altele. La 17,30, urcă pe scenă Theomusic Academy Galați – Brăila, iar de la 19,30 - grupul de colindători “Dor, lior dor” al Școlii de Muzică Populară Românească din București, profesori coordonatori - Narcisa Băleanu și Alin Rusu. Programul cuprinde și workshopuri pentru copii, în Atelierul lui Moș Crăciun. Aici micuții își vor încerca talentul realizând diverse decoraţiuni de Crăciun, figurine de ipsos pictate, felicitări, turtă dulce decorată şi multe altele.

Duminică, 18 decembrie, începând cu ora 11,00, va fi show culinar de Ignat, cu tradiții legate de tăierea și prepararea porcului. Organizatorii promit pomana porcului, țuică fiartă și vin fiert din belșug. Spectacolele vor începe la ora 18,00: recital de colinde EStrada Studio by Andreea Ignat, trupa ESpecial – cunoscută de la „X Factor”, Viviana Panait și Alexia Râpă.

Citit 3360 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2022 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.